Γκερντ Μίλερ : Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Γκολάρα αλά... Γκερντ ... / Ο γκερντ μίλερ, γεννημένος στις 3 νοεμβρίου 1945 στην πόλη νέρντιγκεν, έπασχε από άνοια από το 2008 και τα τελευταία πέντε χρόνια έζησε σε γηροκομείο.

Γκερντ Μίλερ : Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Γκολάρα αλά... Γκερντ ... / Ο γκερντ μίλερ, γεννημένος στις 3 νοεμβρίου 1945 στην πόλη νέρντιγκεν, έπασχε από άνοια από το 2008 και τα τελευταία πέντε χρόνια έζησε σε γηροκομείο.. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο σπουδαίος γκερντ μίλερ, το βομβαρδιστικό του 1970, που εθεωρείτο ίσως ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από τα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν υπάρχει πια. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Εν τέλει ήταν ο μόνος «αντίπαλος», που τον ανέκοψε.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Ο γκερντ μίλερ έθεσε τα ρεκόρ που κατέρριψαν μόνο μέσι και λεβαντόβσκι. Ο μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει επάξια το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με τα «χρώματα» της οποίας, ο εκλιπών έκανε σπουδαία καριέρα

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γκερντ Μίλερ: «Σα να ...
Συγκλονίζει η σύζυγος του Γκερντ Μίλερ: «Σα να ... from img.documentonews.gr
Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ. Έφυγε από τη ζωή ο γκερντ μίλερ. «ο μοχάμεντ άλι των γηπέδων» που εκτόξευσε τη γερμανία! Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών.

Πιο φτωχό φαντάζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το απόγευμα της κυριακής (15/8/2021) καθώς ο γκερντ μίλερ ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει όλη σχεδόν. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο θρύλος των μπάγερν μονάχου και εθνικής γερμανίας, γκερντ μίλερ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών! Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο καλύτερος γερμανός επιθετικός και ένας από τους καλύτερους της ευρώπης, με ρεκόρ ενός γκολ ανά. Διότι στην πλούσια και γεμάτη από γκολ καριέρα του.

O θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών. Εν τέλει ήταν ο μόνος «αντίπαλος», που τον ανέκοψε. Γκερντ μίλερ ο θρύλος ο μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945, στην πόλη νέρντιγκεν. Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας.

Απειλεί το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ ο Λεβαντόφσκι ...
Απειλεί το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ ο Λεβαντόφσκι ... from resources.sport-fm.gr
Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945 στο νέρντλινγκεν, που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ώρας βορειοδυτικά από το μόναχο. Ο μίλερ πέτυχε 566 γκολ σε 607 αγώνες με τους βαυαρούς και 68 σε 62 ματς με την εθνική ομάδα της χώρας του. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν μονάχου. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Ο γκερντ μίλερ έθεσε τα ρεκόρ που κατέρριψαν μόνο μέσι και λεβαντόβσκι.

Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ.

Πάθενε ο θρύλος της μπάγερν και της γερμανίας. Γκερντ μίλερ ο θρύλος ο μίλερ γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου 1945, στην πόλη νέρντιγκεν. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η ομάδα, με. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. Είμαστε όλοι ενωμένοι στο βαθύ πένθος με τη σύζυγό του uschi. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο καλύτερος γερμανός επιθετικός και ένας από τους καλύτερους της ευρώπης, με ρεκόρ ενός γκολ ανά. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 15:06. 16.08.2021 16.08.2021 από polydoros papadopoulos ο γκερντ μίλερ «έφυγε», αλλά η λαμπρή του κληρονομιά δεν ξεχνιέται. Πέθανε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν. Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ. Ο γκερντ μίλερ, γεννημένος στις 3 νοεμβρίου 1945 στην πόλη νέρντιγκεν, έπασχε από άνοια από το 2008 και τα τελευταία πέντε χρόνια έζησε σε γηροκομείο. Πέθανε στα 75 του ο θρυλικός γκερντ μίλερ.

Ο μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει επάξια το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με τα «χρώματα» της οποίας, ο εκλιπών έκανε σπουδαία καριέρα Σε προσωπικό επίπεδο, ο μίλερ κατέκτησε επίσης, δύο φορές το. Την είδηση για το θάνατο του γκερτ μίλερ μετεδωσε πρώτη η μπάγερν μονάχου. Ο γκερντ μίλερ έθεσε τα ρεκόρ που κατέρριψαν μόνο μέσι και λεβαντόβσκι. Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών.

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» στα 75 του ο ...
Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» στα 75 του ο ... from www.iliaweb.gr
Θλίψη για τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο γερμανός. Θλίψη σκόρπισε στον αθλητικό κόσμο η είδηση του θανάτου του θρυλικού ποδοσφαιριστή της δυτικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου, γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών.o μυθικός στράικερ έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τη. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής «μέσα στο κουτί», καθώς ελάχιστες ήταν. Ενας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, γκερντ μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Ο μίλερ, ο οποίος είχε κερδίσει επάξια το προσωνύμιο «bomber der nation», πέθανε σε ηλικία 75 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της μπάγερν μονάχου, με τα «χρώματα» της οποίας, ο εκλιπών έκανε σπουδαία καριέρα 16.08.2021 16.08.2021 από polydoros papadopoulos ο γκερντ μίλερ «έφυγε», αλλά η λαμπρή του κληρονομιά δεν ξεχνιέται. Ο γκερντ μίλερ έθεσε τα ρεκόρ που κατέρριψαν μόνο μέσι και λεβαντόβσκι.

Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις.

Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ήταν το έκτο παιδί μίας φτωχής αγροτικής οικογένειας. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών. Θλίψη σκόρπισε στον αθλητικό κόσμο η είδηση του θανάτου του θρυλικού ποδοσφαιριστή της δυτικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου, γκερντ μίλερ, σε ηλικία 75 ετών.o μυθικός στράικερ έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τη. Πέθανε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου γκερντ μίλερ. Την είδηση γνωστοποίησε η μπάγερν μονάχου, στην οποία είχε περάσει ο όλη σχεδόν την καριέρα του ο σπουδαίος γερμανός επιθετικός. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών, με αξεπέραστες κινήσεις. Διότι στην πλούσια και γεμάτη από γκολ καριέρα του. Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της μπάγερν μονάχου. Πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο γερμανός φορ, που ήταν συνυφασμένος.